NederlandsNL

Park informatie

De geschakelde bungalows liggen verspreid over het, door veel groen voorziene, vakantiepark.

Op slechts 200 meter van de rivier de Maas, temidden van een prachtig natuurgebied, ligt Domaine Les Gaux. Het bungalowpark ligt in de zogeheten Maasvallei, in het plaatsje Hastière-par-Delà, dat omgeven wordt door bossen en indrukwekkende rotsformaties. Het bekende en toeristische Dinant ligt op ongeveer 14 kilometer en op slechts negen kilometer afstand van het park steekt u al de grens met Frankrijk over. 

Het vakantiepark beschikt over een receptie (beperkt geopend en op woensdag & zondag gesloten), aantal speeltuintjes, jeu de boulesbaan en een grote centrale parkeerplaats.

 

Huisdieren welkom

Uiteraard is uw trouwe viervoeter bij ons ook van harte welkom! Bungalowpark "Sonnevijver" is een huisdiervriendelijk park. Direct achter het vakantiepark is een groot bos waar u een flinke wandeling kunt maken met uw huisdier.

Wanneer u uw huisdier wenst mee te nemen, dient u dit bij reservering door te geven. Er is wel een huisdier reglement van toepassing waar u rekening mee dient te houden.

 

Bij deze willen wij u informeren dat Valkman Bungalowverhuur per 31.07.2019 gestopt is met de verhuur op domaine “Les Gaux”.
Wij bedanken onze vaste gasten voor de vele jaren dat zij hun vakantie bij ons hebben doorgebracht op
domaine “Les Gaux”. Les Gaux blijft telefonisch bereikbaar op tel.nr. +32 82 644 811

U kunt via Valkman Bungalowverhuur nog steeds terecht op bungalowpark “Sonnevijver” en domaine “La Sapinière."
© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Bungalows
Zoeken & boeken!