NederlandsNL

Natuur & Omgeving

Citadel Dinant

De Citadel, gebouwd op een rots en 100 meter boven de Maas, ligt in het plaatsje Dinant. U kunt op drie manieren de Citadel bezoeken; met eigen vervoer rijden, met een kabelbaan ofwel voor de sportievelingen een trap met 408 treden.

Ontdek het museum en de levensechte reconstructies en bovenal een schitterend uitzicht op de Maasvallei.

 11km

Grot "La Merveilleuse"

"La Merveilleuse" werd ontdekt in 1904 en is één van de mooiste grotten van België. U kunt er veel stalagmieten, stalactieten en watervallen bewonderen.

Dieper in de grot zult u verrast worden door de prachtige zalen met kleurrijke rotsgordijnen en watervallen.

 10km

 

Parc van Furfooz

In vallei van de Lesse, vlakbij Dinant, bevind zich het domein van Furfooz. Hier kunt u naar hartelust wandelen en breng zeker uw camera mee, want er zijn vijftien bezienswaardigheden.

Langs de routes tref je grotten, kloven en zowel ondiepe als diepe holle ruimtes. Sommigen kunt u ook betreden. In de prehistorie werden deze holle ruimtes ook gebruikt. Le Puits des Vaux is wel meer dan 40 meter diep.

 ?km

Tuinen van Annevoie

Maak een wandeling door de tuinen van Annevoie en geniet van de frisheid van de watervallen en fonteinen, ontspan jezelf door het geluid van kabbelende watervalletjes en ga op in alle schoonheid van de tuinen. 

De tuinen zijn ontworpen in de Franse, Italiaanse en Engelse stijl. Klik hier om een virtueel bezoekje te brengen aan de tuinen.

 23km

Bij deze willen wij u informeren dat Valkman Bungalowverhuur per 31.07.2019 gestopt is met de verhuur op domaine “Les Gaux”.
Wij bedanken onze vaste gasten voor de vele jaren dat zij hun vakantie bij ons hebben doorgebracht op
domaine “Les Gaux”. Les Gaux blijft telefonisch bereikbaar op tel.nr. +32 82 644 811

U kunt via Valkman Bungalowverhuur nog steeds terecht op bungalowpark “Sonnevijver” en domaine “La Sapinière."
© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Natuur & Omgeving - Ontdek Les Gaux
Zoeken & boeken!