NederlandsNL

Sport(ief)

Kajakken

Op ongeveer 14km afstand van het park vindt u Lesse Kayaks. U heeft keuze uit twee trajecten: 12Km traject van Gendron – Anseremme (c.a. 2,5 uur) ofwel een 21Km traject van Houyet – Anseremme (c.a. 5 uur).

De afvaart van de Lesse, die slingerend door het landschap van middeleeuwse kastelen, prehistorische grotten, imposante rotsformaties en “Last but not least”…. Twee watervallen! Uiteraard zijn plezier en sensatie de ingrediënten! Voor openingstijden klik hier.

 14km

Dinant Aventure

Wie durft het aan? Om "op te warmen" beginnend op kleine touwbruggen, maar al snel een luchtparcours van verschillende bruggen op een hoogte van ongeveer 12 meter boven de grond! En als het nog niet spannend genoeg is, ook nog door een 120 meter lange ondergrondse galerij met obstakels. Als klap op de vuurpijl daal je van een 35 meter hoge rots af naar beneden. 

Dit maar ook abseilen, railbiken en dagexcursies.... het is allemaal te vinden bij Dinant Aventure.

 14km

Paintball

Agimont Adventure in Givet heeft een unieke locatie waar u tegen elkaar kunt strijden. Een 16e eeuwse Citadel met exclusieve gebouwen, bunkers, grachten, tunnels. Een paintball locatie die al eens uitgeroepen is tot 3e "Must play" plek ter wereld. Tot 2009 werd deze Citadel gebruikt als opleidingskamp voor commando's.

Er zijn meerdere speelvelden (10 stuks), ieder met een ander thema.

 11km

Bij deze willen wij u informeren dat Valkman Bungalowverhuur per 31.07.2019 gestopt is met de verhuur op domaine “Les Gaux”.
Wij bedanken onze vaste gasten voor de vele jaren dat zij hun vakantie bij ons hebben doorgebracht op
domaine “Les Gaux”. Les Gaux blijft telefonisch bereikbaar op tel.nr. +32 82 644 811

U kunt via Valkman Bungalowverhuur nog steeds terecht op bungalowpark “Sonnevijver” en domaine “La Sapinière."
© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Sport(ief) - Ontdek Les Gaux
Zoeken & boeken!